Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria de Ple Ordinari aquest dijous 22 de juliol

Convocatòria de Ple Ordinari aquest dijous 22 de juliol

20/07/2021

Se celebrarà de forma presencial a les 19h a la Biblioteca de Santa Eulàlia

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha convocat la sessió del Ple Ordinari per aquest dijous 22 de juliol de 2021, a les 19h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

El Ple portarà a aprovació les festes locals del municipi per l'any 2022, la revisió del padró d'habitants a 1 de gener de 2021 i la declaració d'inhabilitat del mes d'agost per a determinades tramitacions. A més, s'inclouen com a punts de l'ordre del dia una modificació de crèdit per a la neteja d'edificis i l'aprovació de la pròrroga dels serveis de neteja d'equipaments municipals.

Pel que fa a les mocions, la primera, presentada pel grup municipal de C's, és en contra els nous peatges a les autovies i autopistes de l'estat després de la seva liberalització. Una altra moció presentada és de reprovació contra els atacs masclistes i agressions al col·lectiu LGTBI i una darrera en suport a un veí de Santa Eulàlia encausat per les protestes en contra de la sentència del judici del Procés.

Trobareu en adjunt l'ordre del dia complet.

Arxivat a: General
Ple 1 juliol 2021

Arxius adjunts