Portada > Actualitat > Notícies > La primera edició del Santaka Emergent Fest arrenca aquest dijous per obrir la Festa Major

La primera edició del Santaka Emergent Fest arrenca aquest dijous per obrir la Festa Major

26/07/2021

El festival de música emergent, dins el SERSONA FEST, vol promocionar el talent dels i les més joves

Aquest dijous, 29 de juliol, comencen els actes centrals dels quatre dies de la Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana. A partir de les 18h i fins les 22h, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà la primera edició del Santaka Emergent Fest, que també forma part del cicle de música en viu del poble SERSONA FEST.

La segona proposta més votada a l'Assemblea Jove d'enguany s'ha convertit en un festival de música emergent destinat a promocionar el talent dels i les més joves, amb actuacions de Steps 415, Menfu, Santos Ateos, Flakkka OG, JKJR, Pau Bel, King Montana i Los niños del balcón.

Aquest dijous es concentraran les actuacions de música urbana i es podrà gaudir del taller de graffiti. Amb aforament controlat, se seguiran totes les mesures del protocol per la Covid-19, amb l'ús obligatori de mascareta i distància entre les persones assistents.

Reserva d'entrades a www.recintes.cat/ser

Arxivat a: General
Santaka Emergent Fest
Santaka Emergent Fest
Santaka Emergent Fest