Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica presenta els cursos i formacions per a la propera temporada 2021-2022

La Fàbrica presenta els cursos i formacions per a la propera temporada 2021-2022

29/07/2021

Les inscripcions s'obriran el proper 1 de setembre al mateix Centre Cívic i Cultural

El curs 2021-2022 arrancarà al setembre al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica recuperant gran part de l'activitat que s'ha hagut de suspendre per la pandèmia. La Fàbrica acollirà cursos i tallers anuals d'activitats com dibuix i pintura, dansa, balls de saló, ioga, tai-txí, guitarra, anglès, català, patchwork i el cicle de caminades.

També hi haurà diferents cursos trimestrals i píndoles formatives de plantes remeieres, banys de gong o de defensa personal. Finalment, hi ha els cursos i tallers organitzats per algunes entitats, en aquest cas, pel Ball de Gitanes.

La Biblioteca també reiniciarà els clubs de lectura: Fantàstida, juvenil, d'adults i feminista.

Les inscripcions podran fer-se a partir del proper 1 de setembre a La Fàbrica, en horari de dilluns a divendres de 16.30h a 21h i dimecres al matí de 10 a 13h. També es podran formalitzar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per a més informació, consulteu el document adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: General
Cursos La Fàbrica 2021-2022

Arxius adjunts