Portada > Actualitat > Notícies > Arrenca el curs escolar 2021-2022 amb 1.446 alumnes a Santa Eulàlia

Arrenca el curs escolar 2021-2022 amb 1.446 alumnes a Santa Eulàlia

13/09/2021

Avui han reobert les escoles en un inici de curs encara marcat per les mesures per la Covid-19

Aquest matí, centenars de famílies de Santa Eulàlia s'han llevat amb els nervis i la il·lusió per començar un nou curs escolar. S'han incorporat a les aules un total de 1.446 alumnes des de l'Escola Bressol fins a Batxillerat i FP, entre l'Escola Bressol l'Alzina, l'Escola Ronçana, La Sagrera i l'IES La Vall del Tenes. A l'Alzina inicien el curs 72 infants; a l'Escola Ronçana, 262 alumnes; a La Sagrera, 445; i a l'institut, 667.

Les mesures per contenir els casos de Covid-19 segueixen presents a les aules aquest curs, d'acord amb el Pla d'actuació per al curs 2021-2022 del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. En destaca que la mascareta seguirà sent obligatòria per a tot l'alumnat a partir de primària. Al pati es podran trobar diferents grups bombolla, però ho hauran de fer amb mascareta. Les entrades als centres continuaran sent esglaonades, tot i que les escoles es començaran a obrir a les famílies, que podran entrar al pati. Una altra novetat important és que a secundària els alumnes vacunats amb la pauta completa o que ja hagin passat la malaltia no hauran de fer quarantena i podran continuar fent classe de manera presencial si hi ha un contagi al grup.

Els centres educatius de Santa Eulàlia seguiran aquestes pautes i, fins i tot, adoptaran algunes mesures extraordinàries d'acord amb les característiques de cada edifici. Tot i així, la comunitat educativa comença el curs amb moltes ganes i optimisme, tot esperant que l'evolució de la pandèmia permeti relaxar algunes restriccions i recuperar certa normalitat.

Arxivat a: General
Inici curs 2021-22