Portada > Actualitat > Notícies > Prenen possessió del càrrec tres nous agents de la Policia Local

Prenen possessió del càrrec tres nous agents de la Policia Local

13/09/2021

David Díaz, Gonzalo Rodo i Rubén Gil s'incorporen al cos de policia de Santa Eulàlia després de superar el concurs d'oposició

La Policia Local de Santa Eulàlia de Ronçana ja compta amb tres nous agents amb plaça de funcionari. David Díaz Maldonado, Gonzalo Rodo Muñoz i Rubén Gil Morales han pres possessió del càrrec aquest matí a l'Ajuntament, acompanyats de l'alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, i el caporal de la Policia Local, David Gómez.

El procés selectiu s'ha dut a terme mitjançant concurs d'oposició, al qual van arribar a l'última fase set persones aspirants. El concurs ha constat de sis exercicis, obligatoris i eliminatoris, en els que les persones aspirants han hagut de superar proves de coneixement de la llengua catalana, d'aptitud física, de coneixements generals i específics, les proves psicotècniques, una entrevista personal i el reconeixement mèdic.

Arxivat a: General
Policia Local
Policia Local
Policia Local