Portada > Actualitat > Notícies > La batuda del senglar d'aquest dissabte restringirà l'accés a Rosàs

La batuda del senglar d'aquest dissabte restringirà l'accés a Rosàs

08/10/2021

Alguns camins de la zona quedaran tallats de 9.30 a 13.30h per garantir la seguretat

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha autoritzat la Societat de Caçadors del municipi a fer ús dels camins municipals de la zona de Rosàs per fer una batuda de senglar demà dissabte, 9 d'octubre de 2021, entre les 9.30 i les 13.30h. Per aquest motiu, els camins indicats a la imatge adjunta quedaran tallats i no s'hi podrà accedir. L'alta freqüentació durant els caps de setmana a la zona fa que s'hagi decidit procedir al tancament dels camins.

En el darrer Ple municipal de setembre, un grup de pagesos ja va mostrar el seu malestar pels danys que el senglar provoca a les seves collites.

Arxivat a: General
Batuda senglar