Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres d'actuació de millora a la via pública en diferents zones de Santa Eulàlia

Comencen les obres d'actuació de millora a la via pública en diferents zones de Santa Eulàlia

22/10/2021

La setmana vinent s'iniciaran els treballs als carrers Sant Joan Bosco, Ponent i Hivern que comportaran afectacions al trànsit

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha començat aquesta setmana les diferents obres de millora a la via pública en varis punts del municipi. Els asfaltatges i els treballs a la via pública tindran afectacions al trànsit als carrers afectats al llarg de les properes quatre setmanes.

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de pavimentació de l'actual rampa de terra de l'IES La Vall del Tenes, les quals s'allargaran una setmana més. També aquesta setmana i per tal de millorar la seguretat viària a l'entorn dels centres escolars, s'ha fet un zebrat a la zona d'aparcament més propera al pas de vianants a la cruïlla entre el Camí de Caldes i el carrer Ponent. D'aquesta manera, els vehicles que hi circulin tindran més visibilitat a l'hora de cedir el pas a les persones que vulguin creuar el carrer.

A partir de dilluns començaran les actuacions de millora de la calçada i voreres de diversos carrers de Santa Eulàlia. El primer és el carrer Sant Joan Bosco, on s'arranjarà la calçada de tot el carrer. Alhora, es milloraran les voreres al carrer Ponent. Està previst que les obres en aquests dos punts s'allarguin quatre setmanes.

També dilluns s'inicien les obres d'arranjament de la calçada al carrer Hivern, però en aquest cas els treballs duraran una setmana.

Arxivat a: General
Millores via pública
Millores via pública
Millores via pública
Millores via pública
Millores via pública