Portada > Actualitat > Notícies > Governs i oposicions dels quatre ajuntaments de la Vall del Tenes inauguren les noves dependències de la Mancomunitat

Governs i oposicions dels quatre ajuntaments de la Vall del Tenes inauguren les noves dependències de la Mancomunitat

04/04/2022

Les instal·lacions albergaran el departament administratiu de la Mancomunitat i el SEOVT. La Mancomunitat està treballant amb l’avantprojecte de construcció d’una piscina coberta mancomunada.

Per primera vegada a la història, governs i oposicions dels quatre ajuntaments que conformen la Mancomunitat de la Vall del Tenes es troben per inaugurar les noves dependències de la Mancomunitat. Aquestes noves instal·lacions, ubicades dins de l’edifici de l’Ajuntament de Lliçà de Vall, s’hi podrà trobar el departament administratiu de la Mancomunitat i el SEOVT.

L’obertura de les instal·lacions va servir per mostrat a tots els regidors dels quatre consistoris els projectes i serveis de la Mancomunitat. Es va fer un repàs històric de la institució així com tractar els projectes actuals i de futur de l’ens. Actualment, des de la Mancomunitat amb el suport de Diputació de Barcelona, s’està treballant amb l’avantprojecte per construir una piscina coberta mancomunada i, d’altra banda, es reprenen les converses amb el Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya per a la construcció d’un centre de dia amb places públiques a la Vall del Tenes.

En l’acte d’inauguració també va tenir lloc la presentació oficial del nou gerent de la Mancomunitat, en Fran Sánchez Castilla, que és al càrrec des de mitjans de febrer.

La presidenta de la Mancomunitat, Marta Bertran Ramon, alcaldessa de Lliçà de Vall (ERC),  en el seu discurs inaugural va posar en relleu la importància d’assumir la força de la Mancomunitat, que reuneix gairebé uns 40.000 habitants. Aquesta trobada, amb governs i oposicions van deixar palesa l’entesa històrica i actual i la intenció de cooperació activa per part dels municipis constituents.

Arxivat a: Alcaldia, General
Mancomunitat