Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal del Vallès Oriental publica un catàleg amb els productors artesans de la comarca

El Consell Comarcal del Vallès Oriental publica un catàleg amb els productors artesans de la comarca

06/10/2022

El nou catàleg en línia mostra 66 productors artesans del Vallès, cinc dels quals de Santa Eulàlia

El Consell Comarcal del Vallès Oriental (CCVO) ha elaborat, amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el "Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental", un recurs en línia que inclou informació de 66 productors amb referències als distintius de qualitat i els productes destacats que es poden comprar. Al catàleg s'hi inclouen cinc productors de Santa Eulàlia: Forn de pa Sant Antoni, Can Burguès, Can Galderic, El Molí d'en Vendrell i el Parc de les Olors.

Aquesta eina actualitza els productors i artesans que ja sortien a l'anterior edició del catàleg, presentada el 2015, per oferir un catàleg més àgil i proper que ajudarà a conèixer al comerç i la restauració la varietat de productes de molta qualitat que s'elaboren a la comarca. Alhora, facilita que productors i elaboradors puguin vendre el seu producte directament i sense intermediaris a cuiners, restaurants i botigues especialitzades.

Els productes es classifiquen en 10 categories: begudes (vins, caves i cerveses), carn fresca i embotits, pa, pastes i ous, fruits secs, productes d'horta i del camp, làctics, pastisseria i xocolateria, Oli Vera del Vallès, conserves i associacions de productors. A més, es poden trobar agrupats per productes amb denominació d'origen, els productes tradicionals i els segells distintius i de qualitat. El Catàleg també inclou una breu presentació de l’empresa de cada productor (tots els productors i elaboradors que hi surten formen part de la Xarxa Productes de la Terra), quin producte tenen, el contacte, les xarxes socials i quins serveis ofereixen (visites guiades, parades a mercats setmanals o a fires, etc). També s’ofereix un mapa interactiu de la comarca amb la informació dels productors de cada municipi i agrupats per famílies.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Catàleg CCVO
Catàleg CCVO