Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres de la segona fase de l'equipament de la Font del Rieral

Comencen les obres de la segona fase de l'equipament de la Font del Rieral

12/12/2022

L'edifici es convertirà en un espai per a joves

Ja s'han iniciat les obres de reforma de la segona fase de l'equipament municipal destinat a joves de La Font del Rieral. L'equip tècnic de l'Ajuntament ha estudiat les necessitats que pot tenir un espai per a joves, l'opció més votada al procés participatiu per decidir l'ús d'aquest equipament, i ha treballat en el disseny i el projecte de l'espai, el qual ha intentat preservar la identitat de l'edifici.

El nou equipament comptarà amb una sala polivalent de gairebé 90 metres quadrats, el Punt d'Informació juvenil, diverses aules d'estudi, espais d'emmagatzematge, dues sales multiusos, un buc d'assaig, un espai per a joves, serveis i una cuina, a banda de les terrasses i els patis exteriors.

Albert Esteva, director de l'obra i de la coordinació de seguretat i salut, ha explicat que "aquesta segona fase consisteix en remodelar l'equipament per dins i donar-li l'activitat com a centre juvenil". Esteva ha assegurat que "és un edifici molt singular que comporta moltes dificultats a l'obra, des de materials diferents a una execució estranya, i això suposa moltes inquietuds a l'hora de treballar que hem d'anar solucionant".

La primera fase de les obres d'adequació de la Font del Rieral va constar de la reparació de la coberta de l'edifici, incloent-hi la rehabilitació de la façana i la millora del paviment exterior.

Les obres es porten a terme per l'empresa Gestió d'Obres i Serveis Sostenibles (GEOSS), amb una durada prevista de sis mesos i tenen un cost previst de 396.850,27 euros.

 

Arxivat a: Joventut, Obres i Serveis
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Projecte Font del Rieral