Portada > Actualitat > Notícies > Crida per participar al "Programa de primera experiència professional en les administracions públiques"

Crida per participar al "Programa de primera experiència professional en les administracions públiques"

03/03/2023

El termini per presentar sol·licituds finalitza el dimarts 7 de març

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana fa una crida a la participació al procés de selecció de dues persones joves que estiguin inscrites a l'atur com a demandants d'ocupació, dins del "Programa de primera experiència professional en les administracions públiques".

Les persones seleccionades s'incorporaran amb un contracte en pràctiques de 12 mesos de durada amb una jornada laboral de 35 hores setmanals de dilluns a divendres.

Les persones contractades hauran de ser desocupades inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i han de ser joves més grans de 16 anys i menors de 30. A més, hauran de complir els requisits per formalitzar un contracte en pràctiques. Hauran de disposar del títol de Grau superior de la família d'administració o titulació equivalent obtingut en els últims 3 anys.

Les persones interessades han d'enviar el currículum a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins el dimarts 7 de març de 2023.

 

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

Arxivat a: Recursos Humans
Procés selecció Primera experiència