Portada > Tràmits i gestions > Tràmits > Participació en processos selectius d'estabilització

Participació en processos selectius d'estabilització

Descripció

Aquest tràmit permet participar en un procés selectiu de personal per a l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, sempre que es compleixin els requisits establerts en les bases del procés.

És recomanable que aquelles persones interessades en participar en un procés selectiu obert llegeixin amb atenció les bases específiques que regulen la convocatòria i, en cas de dubte, contactin amb el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament, des d'on es resoldran les qüestions que es puguin plantejar.

Les bases específiques són aquelles que han estat aprovades especialment per regir una convocatòria i que contenen els requisits necessaris per poder participar en un procés selectiu concret.

És important informar-se del termini de presentació de les sol·licituds per participar en el procés selectiu. Aquesta informació estarà disponible a les bases específiques de cada procés, que es podran consultar a la pàgina web. Per a més informació, també es pot contactar amb l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Un cop finalitzat el termini per la presentació de sol·licituds ja no serà possible participar-hi.

Documentació necessària