Tomà quet al plat
Mostra gastronòmica als restaurants de Santa Eulà lia: Can Farell, La Bimba, La Mama i La Fà brica.
Els restaurants ofereixen mÃnim un plat amb la varietat d'enguany, el tomà quet Montserrat.
Sorteig de 3 vals de 50 euros a Ronçana Comerç Actiu entre les persones que tastin els plats.
Â
Can Farell: Tomà quet de Montserrat amb remolatxa, ceba tendra i ventresca de tonyina / Tomà quet de Montserrat amb burrata, crocant d'avellanes, alfà brega i oli de vera.
La Bimba: Esqueixada de bacallà amb tomà quet de Montserrat / Llom de bacallà amb tomà quet pometa / Botifarra de tomà quet Cor de bou amb mongetes del ganxet.
La Mama: Tà rtar de tomà quet de Montserrat i Rosa ple / Cebiche de tomà quet de Montserrat i Rosa ple.
La Fà brica: Amanida de tomà quet de Montserrat, anxoves de l'Escala i perles de mozzarella.
Organitza: Ronçana Comerç Actiu
 Facebook
    
  
    
        Facebook
         Youtube
    
  
    
        Youtube
         Instagram
    
  
    
        Instagram
         
    
             
     iCal
 iCal
    