Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle familiar: "La Botigueta", amb la Cia Tanaka Teatre

Espectacle familiar: "La Botigueta", amb la Cia Tanaka Teatre

Dia i hora: dissabte 13/04/2019 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot, tot allò que mai  t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. I és que Ca l’Amàlia no és una botigueta qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits. Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!

Activitat inclosa dins dels actes de la 10a Fira Lliga't a la Terra.

Preu: gratuït.

Arxivat a: General
La Botigueta
La Botigueta