Portada > Actualitat > Agenda > Encaixa amb la Xarxa local

Encaixa amb la Xarxa local

Dia i hora: dilluns 16/05/2022 de les 9:00 a les 14:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Mancomunitat La Vall del Tenes, Ronçana Comerç Actiu. Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana

Encaixa amb la Xarxa local, el networking per trobar clients, proveïdors i/o col·laboradors de proximitat!

Una sessió de networking destinada a qualsevol negoci local que vulgui descobrir altres negocis locals amb qui col·laborar i treballar plegats. És per això que busquem comerços, serveis professionals, empreses, emprenedors... del Vallès Oriental que hi vulguin participar! L'objectiu d'aquesta sessió és crear una xarxa de contactes de proximitat.

 La sessió tindrà lloc dilluns 16 de maig de 9 a 14 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana i serà dinamitzada per la Mónica Mendoza, conferenciant experta en la conducció de networking, consultora i promotora especialitzada en vendes. 

Inscripcions

Arxivat a: General
16 de maig Networking
16 de maig Networking