Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura: “Amor i no” d’Alba Dalmau

Club de lectura: “Amor i no” d’Alba Dalmau

Dia i hora: dimarts 29/11/2022 a les 18:15

Lloc: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Organitza: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

CLUB DE LECTURA: “Amor i no” d’Alba Dalmau

Una parella jove se separa. S'havien conegut a Roma i allà havien viscut la seva història d'amor, que ara acaba. O potser no. Potser pot haver-hi amor després de l'amor. Ell, Yngve, trobarà la seva vocació en el món artístic. Ella, Carme, viurà vinculada al món de l'òpera. L'un i l'altre es necessitaran al llarg dels anys i trobaran maneres de ser-hi presents, de comunicar-se i de veure's. Amb l'estil plàstic i cinematogràfic que la caracteritza, Alba Dalmau desplega amb mestria l'evolució d'una relació poc convencional que qüestiona els tòpics de l'amor.

Vols llegir el llibre i participar a la tertúlia? Demana informació a la biblioteca.
Coordina: Alba Dalmau

Arxivat a: General
CL novembre 2022
CL novembre 2022