Portada > Actualitat > Agenda > Cinema Cicle Gaudí: "Las buenas compañías"

Cinema Cicle Gaudí: "Las buenas compañías"

Dia i hora: diumenge 15/10/2023 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

Cinema Cicle Gaudí: "Las buenas compañías", dirigida per Sílvia Munt.

L'estiu del 1977 la Bea de 16 anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per la causa feminista i l'aprovació del dret a l'avortament. És també en aquest estiu que coneix la Miren, una noia una mica més gran que ella i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà la vida de la Bea.

No recomanada per a menors de 12 anys.

Pel·lícula especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere.

Disponible a l'aplicació mòbil Audescmobile, que permet a les persones amb discapacitat visual accedir a la pel·lícula des del mòbil, de manera sincronitzada, a les audiodescripcions. El Cicle Gaudí treballa per ser més accessible i poder arribar al màxim nombre de persones possible.

Arxivat a: General, Cultura
Cinema Cicle Gaudí
Cinema Cicle Gaudí

Arxius adjunts