Portada > Actualitat > Notícies > El dissabte 10 de juny, presentació dels resultats del quadern de debat familiar i rellançament del Projecte Educatiu de Poble

El dissabte 10 de juny, presentació dels resultats del quadern de debat familiar i rellançament del Projecte Educatiu de Poble

16/05/2017

A La Fàbrica, de 10 del matí a 2 del migdia

El proper dissabte 10 de juny, de 10 del matí a 2 del migdia, la sala Muriel Casals de La Fàbrica acollirà la presentació dels resultats del quadern de debat familiar i el rellançament del Projecte Educatiu de Poble.

La primera part de la jornada estarà dedicada a conèixer els resultats de la diagnosi, duta a terme per l’empresa d’estudis sociològics Ceres, sobre els 430 quaderns de debat familiar que es van recollir el passat mes d’abril. La presentació exposarà, amb dades estadístiques, quina és l’opinió i valoració general dels ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia sobre temes tan diversos com són mobilitat, convivència, lleure, comunicació, medi ambient, salut, cultura o esports.

La segona part de la jornada servirà per rellançar el Projecte Educatiu de Poble (PEP), també conegut com a Pep i Laia. Aquest projecte pretén reprendre la idea que l’educació és un procés constant d’aprenentatge, que ens interpel·la a tota la ciutadania. Durant la sessió es duran a terme diversos tallers, on els participants debatran sobre diferents aspectes educatius del poble.

Adjunt a aquesta pantalla pots trobar el programa detallat de la jornada. Ja ho sabeu, el dia 10 de juny us esperem al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Entre tots, farem de Santa Eulàlia un poble millor!

Presentació resultats quadern debat familiar i PEP
Presentació resultats quadern de debat familiar i PEP
Presentació resultats quadern de debat familiar i PEP