Portada > Actualitat > Notícies > La santaeulalienca Gregoria Campo compleix 100 anys i rep la Medalla Centenària de la Generalitat

La santaeulalienca Gregoria Campo compleix 100 anys i rep la Medalla Centenària de la Generalitat

28/11/2017

Amb aquest aniversari, ja són 4 les àvies centenàries que hi ha a Santa Eulàlia

La santaeulalienca Gregoria Campo Andrés ha complert avui, dia 28 de novembre, 100 anys. Una xifra centenària que s’ha celebrat a la llar d’avis de Santa Eulàlia amb tota la seva família allí present. Campo també ha rebut la visita de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, que li ha fet entrega de la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya i d’un diploma, i de la tècnica de Serveis Socials, Montse Iglesias, que li ha regalat un ram de flors.

Campo va néixer a Canicosa de la Sierra, a la província de Burgos, on va treballar al camp com a pagesa. L’any 1964 va venir a viure a Santa Eulàlia i es va instal·lar al barri del Rieral. Té 7 fills, 18 néts i 20 besnéts. Amb aquest aniversari, ja són 4 les àvies centenàries que hi ha al nostre municipi després que complissin anys anteriorment l’Eufèmia Caballero, la Pepita Baró i la Carme Ribera.

Arxivat a: General
Gregoria Campo rebent la felicitació de l'alcalde
L'alcalde Francesc Bonet, fent entrega a Campo de la Medalla de la Generalitat
Fotografia de família amb la nova àvia centenària