Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Santa Eulàlia se suma a la campanya #pelsvalents per combatre el càncer infantil

La Policia Local de Santa Eulàlia se suma a la campanya #pelsvalents per combatre el càncer infantil

31/05/2018

Venent escuts solidaris per ajudar a construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

La Policia Local de Santa Eulàlia de Ronçana mostra el seu costat més solidari i, a l’igual que altres cossos policials de Catalunya, s’ha volgut sumar a la campanya #pelsvalents, que pretén recollir fons per combatre el càncer infantil a través de la venta d’escuts solidaris. Tots els diners recaptats aniran destinats a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que esdevindrà el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa.

Aquest nou centre tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l’any, un 30% més dels que l'Hospital Sant Joan de Déu atén en l’actualitat i incorporarà els últims progressos en la lluita contra el càncer.

El preu de cada escut solidari és de 4 euros i ja es poden adquirir a l’Ajuntament de Santa Eulàlia, a La Fàbrica i a la merceria Can Ferrer. Sigues valent i suma’t a la campanya!

Campanya #pelsvalents