Portada > Actualitat > Notícies > El parc de Sant Simplici estrena multijoc infantil

El parc de Sant Simplici estrena multijoc infantil

03/06/2019

La infraestructura, que ha tingut un cost de 33.000 euros, està dirigida a infants de 2 a 12 anys

El parc de Sant Simplici ja disposa, des de divendres, d’un nou multijoc infantil. Aquest passat cap de setmana, coincidint amb la celebració del Sarau de Primavera, molts nens i nenes ja han pogut gaudir de la nova infraestructura, que substitueix la que hi havia fins ara degut al seu deteriorament amb el pas dels anys.

El nou multijoc infantil consta de quatre torres unides per un pont d’esglaons inclinats amb plataforma de seguretat, un pont tibetà en forma de corda, un túnel de fusta, un parell de tobogans, un gronxador i una zona d’escalada. En tot el perímetre del multijoc s’ha posat sorra per tal de dotar de la màxima seguretat als infants. La infraestructura està dirigida a infants de 2 a 12 anys.

El cost d’instal·lació d’aquest multijoc ha estat de 33.475,25 euros, IVA inclòs, i ha anat a càrrec de l’empresa Silmar Servicios i Equipamientos Urbanos. Està previst que en les properes setmanes també es renovin alguns dels elements del mobiliari de la zona, instal·lant nous bancs i una paperera adaptada per a separar residus.

Nou multijoc infantil a Sant Simplici
Nou multijoc infantil a Sant Simplici
Nou multijoc infantil a Sant Simplici