Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de juny amb 296 aturats, 7 menys que el passat mes de maig

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de juny amb 296 aturats, 7 menys que el passat mes de maig

08/07/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,02%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de juny amb 296 aturats, 7 persones menys que el passat mes de maig. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,02%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 13 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de juny amb 20.493 aturats, 586 persones menys respecte al mes de maig, el que suposa una taxa d’atur del 10,43%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 437 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de juny de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts