Portada > Actualitat > Notícies > Activitats programades per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

Activitats programades per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

10/09/2019

Hi haurà cursa de transports interurbana, hora del conte sostenible i pedalada contra el canvi climàtic

Un any més, Santa Eulàlia se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany se celebra del 16 al 22 de setembre. És per això que des de les regidories de Medi Ambient i Cultura s’han programat diverses activitats que passem a detallar a continuació:

- Dimarts 17 de setembre, a les 9:16 h, a la parada de bus de La Sala: Cursa de Transports Interurbana. Amb què s’arriba més ràpid a Barcelona; amb el cotxe o amb el bus e7? Tècnics i regidors dels diferents pobles de la Vall del Tenes tornaran a posar a prova quin dels dos vehicles és més sostenible per desplaçar-se fins a la capital catalana.

- Divendres 20 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca Joan Ruiz Calonja: Hora del conte sostenible amb "Mou-te amb el somni d'en Sartori". En Sartori és un nino de fusta articulat que viu oblidat en un prestatge. Un dia somia que li han regalat un cos nou i viatja pel món. Troba dos humans que ballen amb tendresa, s’hi apropa, observa infinitat de detalls i en despertar coneixerà un nen que vol jugar amb ell. Descobreix la màgia de la vida a través de la dansa i el moviment. A càrrec de Kontotheca Teatre.

- Diumenge 13 d’octubre, a les 10 h, a La Fàbrica: Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic. Recorregut planer d’uns 10 quilòmetres on descobrirem de la mà de l'historiador Jaume Dantí i del Pere Ciurans les diferents fonts de Santa Eulàlia, patrimoni cultural del nostre poble, sota el títol "El patrimoni entorn de l'aigua: fonts i rescloses". Calcularem la quantitat de CO2 que hem estalviat utilitzant la bicicleta. Amb refrigeri en acabar.

Setmana Europea de la Mobilitat 2019
Setmana Europea de la Mobilitat 2019
Mou-te amb el somni del Sartori