Portada > Actualitat > Notícies > Aquest Sant Jordi, guarnim els balcons!

Aquest Sant Jordi, guarnim els balcons!

22/04/2020

Campanya impulsada per Ronçana Comerç Actiu i la Biblioteca de Santa Eulàlia per celebrar el 23 d'abril des del confinament

Amb l’objectiu de celebrar la Diada de Sant Jordi, en una situació totalment atípica per la pandèmia de la COVID-19, s'anima als ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia a guarnir els balcons de les seves llars. Ronçana Comerç Actiu i la Biblioteca Joan Ruiz i Calonja impulsen un concurs d'Instagram. T'animes?! És molt fàcil:

1. Guarneix el teu balcó amb un motiu de Sant Jordi (dibuix, manualitat...)

2. Fes-li una foto i penja-la a Instagram. Segueix i etiqueta @bibliotecastaeulaliaron i @rcactiu. Utilitza el hashtag #sersantjordi2020.

3. Tens temps de pujar-la fins el dijous 23 d'abril.

Tots aquells participants podran optar a 50 euros per bescanviar als comerços de Ronçana Comerç Actiu: 25 euros per a la imatge que aconsegueixi més 'm'agrada' i 25 euros més a sortejar entre tots els participants. Gaudeix de Sant Jordi d'una manera diferent!

Arxivat a: General
Aquest Sant Jordi, guarnim els balcons!