Portada > Actualitat > Notícies > A partir de demà dilluns, dia 1 de juny, es permet la mobilitat entre Barcelona i les regions metropolitanes

A partir de demà dilluns, dia 1 de juny, es permet la mobilitat entre Barcelona i les regions metropolitanes

31/05/2020

Santa Eulàlia es manté en la fase 1 de la desescalada

A partir de demà dilluns es permet la mobilitat entre Barcelona i les regions metropolitanes. A efectes de mobilitat i desplaçaments es consideraran com una sola regió sanitària. Això vol dir, per exemple, que ja serà possible desplaçar-se de Santa Eulàlia de Ronçana a Barcelona i viceversa. Aquests desplaçaments no es podran fer a les àrees sanitàries de l’Alt Penedès i el Garraf.

Santa Eulàlia es manté en la fase 1 de la desescalada, fent que s'hagi de seguir seguint les mesures pertinents. Per altra banda, la Catalunya Central, Girona, el Garraf i l'Alt Penedès avancen a la fase 2 de la desescalada, mentre que Lleida es queda a la fase 1 pel risc de rebrot de Covid-19.

Arxivat a: General
Barcelona i regions metropolitanes
Barcelona i regions metropolitanes
Barcelona i regions metropolitanes