Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de juny amb 408 aturats, 16 més que el passat mes de maig

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de juny amb 408 aturats, 16 més que el passat mes de maig

06/07/2020

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 12,54%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de juny amb 408 aturats, 16 persones més que el passat mes de maig. La taxa d’atur se situa en el 12,54%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 112 aturats més respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de juny amb 26.695 aturats, 76 persones menys respecte al mes de maig, el que suposa una taxa d’atur del 13,79%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 6.202 aturats més respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de juny de 2020 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Arxivat a: General
Oficina de treball

Arxius adjunts