Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia reobre demà les seves portes

El CAP de Santa Eulàlia reobre demà les seves portes

05/08/2020

L'Ajuntament ha fet arribar una queixa formal per la mala gestió del centre a l'Institut Català de la Salut

Demà dijous, dia 6 d'agost, el Centre d'Atenció Primària de Santa Eulàlia reobrirà les seves portes després que l'Institut Català de la Salut el clausurés el passat dimarts, dia 28, per un possible cas de Covid-19 entre el personal de l'ambulatori. La notícia s'ha conegut aquest matí a través d'una trucada telefònica. Actualment ho farà amb l'horari reduït d'estiu, de 13h a 20h.

Tot i això, l'Ajuntament de Santa Eulàlia ha fet arribar una carta de queixa formal a l'Institut Català de la Salut, responsable i gestor del CAP, per posar de manifest la mala gestió del centre i la falta d'informació a la qual es troba sotmès el consistori. En la missiva, enviada aquest mateix matí als responsables de la regió Metropolitana Nord, l'Ajuntament ha destacat que el tancament del centre es va produir de manera unilateral i sense fer consultes prèvies. 

Adjunt a aquesta notícia podreu trobar la carta enviada a l'ICS.

Arxivat a: General
Reobertura del CAP

Arxius adjunts