Portada > Actualitat > Notícies > Suspesos els cursos i tallers presencials a La Fàbrica

Suspesos els cursos i tallers presencials a La Fàbrica

20/10/2020

Les noves mesures per contenir els brots de la Covid-19, però, no afecten els actes i espectacles culturals

D'acord amb la Resolució SLT/2568/2020, de 19 d'octubre, la Regidoria de Cultura de Santa Eulàlia ha anul·lat els tallers i cursos presencials que havien de tenir lloc al Centre Cívic i Cultural la Fàbrica. Les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya impedeixen la celebració d'activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat. Per això, aquests cursos i tallers queden, per ara, suspesos de manera presencial, tot i que es valorarà si es poden realitzar de forma telemàtica.

Per la seva banda, els actes i espectacles culturals poden realitzar-se seguint les mesures establertes. En la mesura del possible, i en funció d'allò que determini el Govern de Catalunya, el Centre Cívic i Cultural la Fàbrica mantindrà les activitats previstes i el seu funcionament habitual.

Arxivat a: General
La Fàbrica

Arxius adjunts