Portada > Actualitat > Notícies > Acaben els treballs de pacificació entorn a La Sala

Acaben els treballs de pacificació entorn a La Sala

13/01/2021

L'antic aparcament s'ha delimitat amb jardineres per evitar l'estacionament de vehicles

Els treballs per pacificar l'entorn de La Sala ja han finalitzat, on s'han instal·lat unes jardineres a la zona de l'antic aparcament per impedir que hi estacionin els vehicles. Tot i així, a la cantonada de la Farmàcia Salayet s'hi ha destinat una plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i una zona de càrrega i descàrrega.

El projecte, que ha tingut un cost total de 3.800 euros, també ha habilitat una nova zona blava gratuïta a l'esquerre del tram inicial del carrer Josep Tarradellas i ha allargat la que porta a l'escola de dansa Trackdance.

L'objectiu de les obres de pacificació de La Sala és, principalment, facilitar la mobilitat dels vianants a l'hora de realitzar les seves compres i, alhora, mantenir la distància social per evitar nous contagis de Covid-19.

Arxivat a: General
Pacificació de La Sala
Pacificació de La Sala
Pacificació de La Sala