Portada > Actualitat > Notícies > David Gómez, nomenat cap de la Policia Local de Santa Eulàlia

David Gómez, nomenat cap de la Policia Local de Santa Eulàlia

06/04/2021

El nou caporal és agent al municipi des de 2005

David Gómez ha pres possessió del càrrec de cap de la policia local de Santa Eulàlia de Ronçana aquest dijous 1 d’abril de 2021. Gómez pren el relleu a Miguel Soto, qui ocupava la plaça provisional de caporal i qui també ha desenvolupat les funcions de cap accidental després de la jubilació de Francesc Turrillo l’estiu passat. A partir d’ara, doncs, David Gómez esdevé cap de la Policia Local de Santa Eulàlia fins que es convoqui de nou la plaça de sergent, la qual va quedar vacant amb la sortida de Turrillo i que hauria de cobrir una persona de fora o bé un caporal amb dos anys d’antiguitat.

Gómez va començar la seva carrera professional a la policia local de Mataró, fins que va entrar a Santa Eulàlia ara fa 16 anys. Assegura que li agradava la platja, però que a la capital del Maresme “hi ha massa asfalt” i prefereix la muntanya. Tot i ser dos cossos de policia molt diferents, el nou caporal explica que li agrada “la proximitat” de la policia de Santa Eulàlia, que compta amb 12 agents.

David Gómez, tot i que en principi no tenia pensat presentar-se a la plaça de caporal, afronta aquesta nova etapa amb energies i amb molts reptes per endavant. D’una banda, considera que “hi ha moltes mancances de material, a les oficines, en quant a vehicles i de formació dels agents”. I d’altra banda, Gómez destaca la preocupació del cos pel jovent del municipi i creu que “caldria que tinguessin un centre on anar perquè s’estan als parcs i això provoca queixes”. Un altre tema que caldrà abordar és el de l’okupació, una qüestió que treballen “conjuntament amb Mossos d’Esquadra”, segons David Gómez.

Finalment, el nou caporal explica que se seguiran fent tasques quotidianes, com la identificació d’animals perduts, la vigilància als comerços i carrers, la mediació entre conflictes veïnals i la regulació del trànsit, sobretot a les escoles.

Arxivat a: General
Caporal David Gómez