Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia estrena el cicle de música en viu SERSONA FEST

Santa Eulàlia estrena el cicle de música en viu SERSONA FEST

12/06/2021

Els diferents concerts tindran lloc durant els mesos de juny i juliol i volen donar visibilitat al talent local

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, arran de la petició de diversos grups locals i músics del poble, estrena el SERSONA FEST, un cicle de música en viu itinerant pel municipi. Amb la possibilitat de tornar a organitzar la Festa Major Tot l'Any i la flexibilització de les mesures sanitàries per la Covid-19, la proposta acull diferents concerts durant els caps de setmana i alguns dijous dels mesos de juny i juliol. L'objectiu és donar visibilitat i promocionar el talent local, recuperant la normalitat en l'àmbit de la cultura i contribuint, així, a la reactivació del sector.

El SERSONA FEST, que podria tenir continuïtat la resta de l'any per enfortir en teixit musical i associatiu del municipi, començarà el proper cap de setmana, el 18 i 19 de juny, i s'allargarà fins el 30 de juliol. El primer concert anirà a càrrec de l'Escola de Música de la Vall del Tenes, amb un concert de combos a la plaça de l'Església, i dissabte vinent hi haurà un concert feminista a La Fàbrica.

El cartell del SERSONA FEST també inclou concerts i actes diversos, com el 10è aniversari de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, la Fira del Tomàquet, la celebració del Dia de l'Orgull LGTBIQ+, la rebuda de la Flama del Canigó, l'Aplec de Sant Simple, el Santaka Emergent Fest (una fira musical de grups novells escollida per l'Assemblea Jove) i el Sarau d'Estiu (una activitat organitzada per La Timba i també escollida per l'Assemblea Jove).

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el cartell del cicle de concerts complet, amb totes les dates, horaris i ubicació. Alhora, setmanalment s'actualitzarà i s'ampliarà la informació de cada concert.

Tots els actes es faran respectant les mesures per la Covid-19 vigents, incloent el control de l'aforament, la reserva prèvia en alguns casos, desinfecció de mans, ús obligatori de mascareta i distància social entre els assistents. La informació es detallarà en cada cas amb la publicació del cartell de cada acte o concert.

L'organització prega al públic assistent que respecti les mesures que s'estableixin en cada moment i es reserva el dret de modificar la programació en funció de la situació sanitària.

Arxivat a: General
SERSONA FEST
SERSONA FEST