Portada > Actualitat > Notícies > La Taka habilita un punt de suport a les votacions de la plaça Onze de Setembre

La Taka habilita un punt de suport a les votacions de la plaça Onze de Setembre

08/07/2021

El servei ha estat actiu aquesta setmana i ho estarà també els propers dies 13, 14 i 15 de juliol

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha habilitat un servei presencial de suport a les votacions per escollir un dels tres projectes finalistes per a la remodelació de la plaça Onze de Setembre. El Punt Jove La Taka, situat a la plaça de l'Ajuntament, acull aquest servei, pensat per aquelles persones que no estiguin tan habituades als mitjans electrònics i/o tinguin dificultats per accedir a la tecnologia.

Aquest servei s'ha dut a terme aquesta setmana i també es realitzarà la setmana vinent: els dies 13, 14 i 15 de juliol de 9 a 13.30h i de 16 a 19h (el dia 14 només al matí). Trobareu tota la informació del procés i de les propostes a la mateixa plataforma Decidim.

Arxivat a: General
La Taka punt de suport