Portada > Actualitat > Notícies > "Un bosc espès", la proposta més votada per a la plaça Onze de Setembre

"Un bosc espès", la proposta més votada per a la plaça Onze de Setembre

21/07/2021

Les obres de remodelació de la plaça podrien començar entre els mesos de desembre i gener

El projecte de Barri Studio, "Un bosc espès", ha resultat la proposta més votada per la ciutadania de Santa Eulàlia de Ronçana per remodelar la plaça Onze de Setembre, amb 58 vots. El segon projecte ha estat "Fent camí" d'Underproject Lab, amb 37 vots, i en tercer lloc, "Trobades a dos nivells" de Salvà Ortín Arquitectes, amb 22. En total, 117 persones han votat al procés participatiu, el segon que Santa Eulàlia organitza aquest any. Les votacions s'han fet a través de la plataforma Decidim.

La proposta de Barri Studio pretén atorgar a la plaça una nova identitat pròpia, essent una reminiscència de l'ambient que acompanya el riu Tenes. La plaça es vol convertir en un lloc on estar en pau amb la família i els amics i, alhora, ser un espai versàtil i multifuncional on celebrar fires i esdeveniments de tota mena. "Un bosc espès" proposa una vegetació espessa que embolcalli els diferents espais programàtics creant un ambient d'oasi verd dins de la trama urbana del municipi, complementant les espècies d'arbrat existent amb espècies autòctones que contribueixin a la biodiversitat de la zona.

Un cop redactat el projecte definitiu, les obres de remodelació de la plaça podrien començar entre finals d'aquest any i principis del vinent. L'Ajuntament està estudiant una proposta veïnal que inclou diverses peticions a incorporar al projecte final.

Arxivat a: General
Un bosc espès
Un bosc espès
Un bosc espès