Portada > Actualitat > Notícies > Formació per al Punt Lila de Festa Major

Formació per al Punt Lila de Festa Major

23/07/2021

Hi haurà dos espais per evitar discriminacions masclistes i/o lgtbifòbiques, un a La Fàbrica i un altre a la plaça de l'Ajuntament

Ahir dijous 22 de juliol al matí, les diferents persones vinculades als Punts Liles que hi haurà per la Festa Major de Santa Eulàlia van rebre una formació sobre violència de gènere i de com cal actuar en cas que hi hagi alguna situació masclista o lgtbifòbica durant aquests dies.

El Punt Lila és un espai per conscienciar i treballar perquè no hi hagi discriminacions d'aquest tipus, on es faran accions de sensibilització, consulta i especialment atenció davant actituds discriminatòries i/o agressions per raó de gènere, d'orientació, d'identitat i/o d'expressió sexual. Hi haurà un Punt Lila al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica dijous 29 de juliol de 18 a 22h i divendres 30 de juliol de 17 a 22h. També hi haurà un altre Punt Lila a la plaça de l'Ajuntament: dijous de 22 a 00h, divendres de 23 a 02h i dissabte de 22 a 00h.

A la formació es van tractar diferents mites sobre la violència de gènere, com els negacionistes, sobre la marginalitat, els homes maltractadors, les dones maltractades i els relatius a la importància del problema. Després de reflexionar sobre el tracte que reben aquests casos als mitjans de comunicació i com això influeix en la percepció de la societat, es van donar diferents eines de com actuar si es presenta una situació discriminatòria durant la Festa Major.

Arxivat a: General
Formació Punt Lila
Punt Lila