Portada > Actualitat > Notícies > El curs escolar 2021-2022 ha començat amb diferents millores als centres educatius de Santa Eulàlia

El curs escolar 2021-2022 ha començat amb diferents millores als centres educatius de Santa Eulàlia

16/09/2021

Durant l'estiu, l'Ajuntament ha acondicionat les instal·lacions de l'Escola Bressol L'Alzina i les escoles La Sagrera i Ronçana

L'alumnat de l'Escola Bressol L'Alzina, l'Escola La Sagrera i l'Escola Ronçana han iniciat el nou curs aquest dilluns amb edificis, aules i patis millorats. Des de l'Ajuntament de Santa Eulàlia s'han aprofitat els mesos d'estiu, quan no hi ha classe, per realitzar el manteniment de les instal·lacions.

Per exemple, a L'Alzina s'han envernissat bancs i jocs infantils i s'han instal·lat plaques fotovoltaiques i un nou sistema de refrigeració, per tal de fer més eficient la climatització de l'edifici.

A l'Escola Ronçana s'ha realitzat el manteniment de les cobertes, la reparació de baixants i canals i la reparació de la xarxa per evitar els coloms. També s'han pintat alguns espais, tant interiors com exteriors, i s'han reparat algunes persianes. A més, s'ha renovat el sorral del pati infantil.

A La Sagrera, el pati infantil compta amb un nou espai d'enjardinament i també s'han omplert els sorrals. S'ha reparat el sobre de fusta de la cuineta del pati infantil i s'ha netejat l'escala i els embornals. Alhora, s'ha reparat l'estructura de jocs del pati de Cicle Inicial i la tanca del jardí de davant de l'hort, el qual s'ha retirat per poder-ne fer un de nou. Finalment, s'han tret les males herbes i s'ha passat el bufador per netejar el terra.

Arxivat a: General
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu
Actuacions estiu