Portada > Actualitat > Notícies > Tornen els Premis Tardor amb la 8a edició el proper 27 de novembre

Tornen els Premis Tardor amb la 8a edició el proper 27 de novembre

13/10/2021

Ajuntament, Canal SET i RCA treballen en la gala que premia entitats, persones i empreses de Santa Eulàlia

Enguany tornen els Premis Tardor després que l'any passat s'haguessin de cancel·lar per la pandèmia. L'Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen per tenir-ho tot a punt per a la 8a edició, que tindrà lloc el proper 27 de novembre.

Els Premis Tardor, nascuts el 2013, són un reconeixement a les entitats, persones i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana més destacades de l'any. En aquesta edició es mantenen set categories, però una de les novetats és que els dos premis culturals s'unifiquen en un, igual que en el cas dels esports, i que s'ha creat un guardó social. Es mantenen, però, els premis d'emprenedoria i empresa, a l'entitat i persona de l'any i el de trajectòria.

Les nominacions a cada categoria aniran a càrrec dels veïns i veïnes del municipi, que poden enviar les seves propostes a través d'aquest formulari fins el dia 22 d'octubre.

Poden optar al Premi Cultural aquelles persones i entitats que formen part del món cultural de Santa Eulàlia, així com qui porta el nom del municipi arreu. El Premi Esportiu serà per a la persona o entitat dedicada a l'esport que destaca pels seus mèrits personals o col·lectius, pels seus valors o la seva aportació al poble. El Premi Social reconeixerà persones i entitats que duen a terme una tasca social i solidària i el Premi d'Emprenedoria i Empresa, comerços i empreses amb seu a Santa Eulàlia que destaquin pel seu producte o servei, per la seva dimensió o per la seva posició.

Els Premis a l'Entitat i a la Persona de l'any seran per aquella entitat i persona del municipi que hagin destacat durant el darrer any per la seva feina. Finalment, el Premi d'Honor a la Trajectòria serà per a la persona que hagi de ser reconeguda pel seu camí professional o de manera voluntària.

Els vuitens Premis Tardor, aquesta vegada sota la direcció del cineasta Enric Vilageliu, comptaran de nou amb el sopar que precedeix l'entrega de premis i que està preparat per diferents restauradors locals.

Arxivat a: General
Premis Tardor