Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia inaugura el nou Espai Audiovisual Teresa Bonet i Riera el proper 3 de novembre

Santa Eulàlia inaugura el nou Espai Audiovisual Teresa Bonet i Riera el proper 3 de novembre

26/10/2021

La que va ser l'escola de nenes i, posteriorment, Biblioteca serà el nou plató de Canal SET

Dimecres vinent, 3 de novembre, a les 19.30h tindrà lloc l'acte d'inauguració del nou Espai Audiovisual de Santa Eulàlia de Ronçana, que rebrà el nom de Teresa Bonet i Riera en honor a la mestra titular de l'escola de nenes que s'ubicava en aquell espai anteriorment.

El nou espai, que posteriorment va funcionar com la Biblioteca Sant Jordi, conserva les antigues encavallades de fusta i procura respectar l'estètica de l'antic edifici i, alhora, complir amb els requisits tècnics d'un plató de televisió.

La televisió local del municipi, Cana SET, començarà a emetre l'informatiu setmanal de la cadena des d'aquest nou plató l'1 de novembre. Canal SET, que enguany celebra el seu 30è aniversari, conduirà, gravarà i emetrà en directe l'acte.

Aquelles persones que vulguin assistir a l'acte d'inauguració poden reservar l'entrada a través de www.recintes.cat/ser

Arxivat a: General
Espai Audiovisual Teresa Bonet i Riera