Portada > Actualitat > Notícies > Comença la campanya de vacunació contra la grip al Vallès Oriental

Comença la campanya de vacunació contra la grip al Vallès Oriental

10/11/2021

A Santa Eulàlia s'habilitarà un punt de vacunació a La Fàbrica el proper dilluns 15 de novembre

Als centres d’Atenció Primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut al Vallès Oriental ja s’ha començat a administrar la vacuna contra la grip. Aquest any, l’objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. Podeu consultar a CanalSalut el detall dels grups poblacionals als quals es dirigeix la vacunació contra la grip.

Aquest any, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2. Així, amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.

Cada un dels equips d’atenció primària del territori han establert espais de vacunació en funció de les especificitats del seu centre i de la seva població. Així doncs, en alguns casos la vacunació es farà als CAP i, en altres, a punts externs i comunitaris (centres cívics, casals, espais municipals, etc.). A Santa Eulàlia de Ronçana, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà un punt de vacunació el proper dilluns 15 de novembre.

Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”. També es pot demanar dia i hora a través de la central de trucades, des d’on es programa directament la cita, al telèfon 93 326 89 01.

Arxivat a: Salut
Vacuna grip
Vacuna grip
Vacuna grip