Portada > Actualitat > Notícies > La 8a edició dels Premis Tardor ja té nominats

La 8a edició dels Premis Tardor ja té nominats

16/11/2021

La gala tindrà lloc el proper dissabte 27 de novembre a La Fàbrica, per la qual ja no queden entrades

L’edició d’enguany dels Premis Tardor ja compta amb els finalistes de cada categoria. Els nominats a Persona 2021 són l’ambientòleg Arnau Queralt, el ciclista Marc Brustenga i el director del Teatre Nacional del Tenes Josep Ciurans. El jurat ha escollit Queralt per haver estat reelegit per quarta vegada consecutiva president de la Xarxa Europea de Desenvolupament Sostenible. Per la seva banda, Brustenga acumula una temporada victoriosa i farà el salt a l’esport professional. Finalment, Ciurans ha estat nominat per l’obra “Cartes d’amor” i és un  destacat activista cultural.

El guardó de l’Entitat de l’any es disputarà entre Moto Club Ronçana, per l’organització de diverses curses en una temporada complicada per la Covid-19; Retro Car Club Ronçana, per la trobada organitzada dedicada a Volkswagen; i l’Associació de Voluntaris Protecció Civil, per la seva tasca durant la segona i tercera onada de la pandèmia.

Els finalistes del Premi Esportiu són la futbolista Avril Serrano, el ciclista Marc Dantí i, de nou, Marc Brustenga. El guardó d’entitat cultural i de persona de la cultura s’uneixen en un sol premi, el Premi Cultural, que es debatrà entre la poetessa Raquel Pena, la directora del Centre d’Estudis Antoni Gaudí Rosa Ribas i la Jove Companyia de dansa Humancía. Una altra categoria nova és el Premi Social, al qual hi opten la cooperativa APINDEP-Ronçana, la delegació de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i l’Escola Ronçana. Finalment, els nominats al Premi Empresa són Cabot Media, Can Burguès i Salud Alkalina. El Premi a la Trajectòria es coneixerà la setmana vinent, cinc dies abans de la gala.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia, Ronçana Comerç Actiu i Canal SET promouen els Premis Tardor, que distingeixen les persones, entitats i empreses que hagin destacat per la seva activitat durant aquest any. Els guardons es lliuraran en una gala el proper dissabte 27 de novembre a La Fàbrica, després del sopar pel qual les entrades ja estan exhaurides.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Premis Tardor 2019