Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis Mags busquen patges reials a Santa Eulàlia

Els Reis Mags busquen patges reials a Santa Eulàlia

22/11/2021

La festa de Reis de 2022 recuperarà, en bona mesura, la normalitat d'altres anys

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert un formulari perquè totes les persones interessades a ser patge reial puguin sol·licitar-ho. La jornada de Reis de 2022 recuperarà, en bona mesura, la normalitat d'altres anys.

Tot i així, la Regidoria i les persones voluntàries estan treballant per oferir al conjunt de la ciutadania una jornada segura distribuïda en diversos dies. Per aquest motiu, entre els requisits que demana l'organització per participar com a patge reial hi ha la disponibilitat dels i les participants pels dies 3, 4 i 5 de gener. En funció del nombre de patges que s'inscriguin, es faran grups per cadascuna de les dates.

Arxivat a: Festes
Reis