Portada > Actualitat > Notícies > Demà comencen les obres a la Carretera de Barcelona des de la Sagrera fins al polígon industrial Can Barri

Demà comencen les obres a la Carretera de Barcelona des de la Sagrera fins al polígon industrial Can Barri

18/01/2022

Els treballs duraran una setmana i es donarà pas alternatiu al trànsit en alguns punts

A partir de demà, dimecres 19 de gener, està previst que s'iniciïn les obres a la carretera BV-1435 al seu pas per Santa Eulàlia de Ronçana, des de la Sagrera fins al polígon industrial Can Barri. L'obra consisteix en la construcció de diversos trams de cuneta revestida de formigó d'1,20 metres d'amplada. Els treballs duraran una setmana i podrien afectar el trànsit, ja que es donarà pas alternatiu en les fases que així ho requereixin.

Amb aquestes obres, la carretera estarà preparada per al trànsit ocasional dels vehicles quan sigui necessari i comptarà amb una amplada suficient per a la circulació en condicions de seguretat. Així mateix, s'aconseguirà una millora del drenatge lateral i de la conservació viària general.

Les obres es duran a terme per part d'Abolafio Construccions, SL, per un import de 1.113.682,03 euros.

Arxivat a: Obres i Serveis
Obres BV-1435