Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia tindrà festa de Carnestoltes el 26 de febrer

Santa Eulàlia tindrà festa de Carnestoltes el 26 de febrer

04/02/2022

La Regidoria de Festes fa públiques les activitats per a la celebració i obre les inscripcions per participar al concurs de disfresses

Després de l'anul·lació de la festa l’any passat, aquest 2022 Santa Eulàlia recupera el Carnestoltes amb l’organització de dos concursos de disfresses (infantil i adults), la tradicional rua, la desfilada i l’entrega de premis. Seguint les recomanacions i mesures vigents, enguany no es farà el sopar popular ni el ball de fi de festa.

Els actes es concentraran a l’exterior de La Fàbrica i arrencaran amb el Carnestoltes infantil a les 16h. Hi haurà animació i un concurs infantil al qual els i les participants es poden inscriure el mateix dia fins a les 17h. La rua de Carnestoltes arrencarà a les 18h i recorrerà el barri del Rieral fins a la seva tornada a La Fàbrica. Una vegada arribin els grups, comparses i carrosses, es farà la desfilada i l’exhibició dels i les concursants. A continuació hi haurà el veredicte del jurat i comptarem amb la presència del Rei Carnestoltes, qui anunciarà els guanyadors i les guanyadores del concurs. Les categories i els premis es detallen a continuació:

  • INDIVIDUAL:
  1. PRIMER PREMI: Xec RCA 50€
  2. SEGON PREMI: Xec RCA 35€
  3. TERCER PREMI: Xec RCA 25€
  4. PREMI INFANTIL: Joguines
  • GRUP:
  1. PRIMER PREMI: 100€
  2. SEGON PREMI: 65€
  3. TERCER PREMI: 45€
  4. PREMI INFANTIL: Joguines
  • COMPARSA:
  1. PRIMER PREMI: 200€
  2. SEGON PREMI: 140€
  3. TERCER PREMI: 100€
  • CARROSSA:
  1. PRIMER PREMI: 200€
  2. SEGON PREMI: 125€
  3. TERCER PREMI: 75€

Les inscripcions al concurs de disfresses es faran online a través d’un formulari i es rebran inscripcions fins el dijous 24 de febrer a la tarda. Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el recorregut de la rua i les bases del concurs de disfresses.

La Regidoria de Festes celebra poder recuperar el Carnestoltes, la darrera de les festes que es va poder celebrar abans de l’arribada al març de 2020 de la pandèmia. En aquest sentit, des del Consistori s’anima als veïns i veïnes de Santa Eulàlia a sortir al carrer i participar de la festa, i fa un recordatori de la necessitat de respectar les mesures sanitàries.

Arxivat a: Festes
Carnestoltes 2022
Carnestoltes 2022
Recorregut Rua Carnestoltes 2022

Arxius adjunts