Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia recupera la Festa dels Tres Tombs aquest diumenge

Santa Eulàlia recupera la Festa dels Tres Tombs aquest diumenge

07/02/2022

Organitzada per Amics dels Cavalls, hi haurà la cercavila, la Missa Solemne i els Tres Tombs amb la benedicció dels animals

La Festa dels Tres Tombs es tornarà a celebrar a Santa Eulàlia de Ronçana aquest diumenge, 13 de febrer, després que l'any passat se suspengués per la pandèmia. Tot i així, enguany no es farà ni l'esmorzar popular ni el dinar i el ball a La Fàbrica.

L'organització, a càrrec dels Amics dels Cavalls, ha fet públic el programa de la festa, que començarà a les 11.30h amb una cercavila de La Fàbrica a l'Església, amb la xaranga "Ho Peta". Després de la Missa Solemne en honor a Sant Antoni, hi haurà els Tres Tombs i la benedicció dels animals a la plaça Maragall.

Arxivat a: Festes
Tres Tombs 2022
Festa Tres Tombs
Recorregut Tres Tombs 2022
Tres Tombs 2022
Tres Tombs 2022

Arxius adjunts