Portada > Actualitat > Notícies > Es posen a la venda els tiquets per la 29a Calçotada Popular del 5 de març

Es posen a la venda els tiquets per la 29a Calçotada Popular del 5 de març

16/02/2022

Es poden adquirir a La Fàbrica i es permetrà un màxim de 10 comensals per taula

A partir d'avui ja es poden adquirir els tiquets per a la 29a edició de la Calçotada Popular, que tindrà lloc el dissabte 5 de març a les 14h a l'exterior del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Els tiquets es poden comprar a La Fàbrica, realitzant el pagament amb targeta, amb un preu de 15 euros per als adults i de 7 euros el tiquet infantil. El menú inclou calçots, mongetes amb botifarra, postres, vi i aigua.

Es podran adquirir els tiquets fins a esgotar existències (aforament limitat a 300 persones). Alhora, es permetrà un màxim de 10 comensals per taula i caldrà respectar les mesures sanitàries contra la Covid, per això, el dinar es farà a l'esplanada exterior de La Fàbrica.

Santa Eulàlia Camina ha organitzat per aquell dia una caminada popular, que comptarà amb la participació de Pep i Laia. La sortida començarà a les 9h des de La Fàbrica i s'arribarà fins al Domus d'Olivet, on hi ha prevista una xerrada sobre aquesta casa senyorial, a càrrec de Jaume Dantí. La caminada és de dificultat baixa i la inscripció és gratuïta.

Després del dinar, hi haurà una cantada d'havaneres a càrrec de Nous Indrets i es podrà prendre rom cremat.

Arxivat a: Festes
Calçotada
Calçotada

Arxius adjunts