Portada > Actualitat > Notícies > Dilluns comencen les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre

Dilluns comencen les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre

28/02/2022

El projecte “Un bosc espès” de Barri Studio va ser la proposta més votada per la ciutadania

El proper dilluns 7 de març s'iniciaran les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre, les quals es preveu que s’allarguin uns sis mesos. La proposta de Barri Studio pretén atorgar a la plaça una nova identitat pròpia, essent una reminiscència de l’ambient que acompanya el riu Tenes.

La plaça es vol convertir en un lloc on estar en pau amb la família i els amics i, alhora, ser un espai versàtil i multifuncional on celebrar fires i esdeveniments de tota mena. La nova plaça tindrà una vegetació espessa que embolcallarà els diferents espais, tot complementant les espècies d’arbrat existent amb espècies autòctones que contribuiran a la biodiversitat de la zona.

Els gairebé 1.500 metres quadrats de la plaça i els 435 del tram adjacent del carrer Mare de Déu de la Salut conformaran la nova plaça, que comptarà amb una zona infantil delimitada, una guingueta, un escenari, nou enllumenat, una font d’aigua, l’escultura de l’Onze de Setembre i també amb una zona lliure d’elements arquitectònics.

Precisament, aquesta nova distribució permetrà que la plaça esdevingui un lloc significatiu i de punt de trobada per a la gent de Santa Eulàlia, on s’hi puguin celebrar actes, esdeveniments, fires i festes de tota mena.

Durant el transcurs de les obres, la circulació de vehicles no es veurà afectada, excepte en moments puntuals, i l’entrada dels veïns i veïnes a les finques que delimiten amb la plaça estarà garantida en tot moment.

Algunes parades del mercat setmanal dels dissabtes es mouran al Camí de Can Torras

Al llarg del transcurs de les obres, set parades del mercat setmanal dels dissabtes es traslladaran al Camí de Can Torras, a continuació de la resta de parades que es mantindran al carrer Verge de la Salut.

Arxivat a: Obres i Serveis, Urbanisme
Plaça Onze de Setembre
Plaça Onze de Setembre