Portada > Actualitat > Notícies > Fluor party 2022 es celebrarà a Santa Eulàlia amb més color que mai

Fluor party 2022 es celebrarà a Santa Eulàlia amb més color que mai

22/04/2022

La tercera activitat de l’Assemblea Jove tindrà lloc a La Fàbrica el dissabte 30 d'abril

El passat febrer es va celebrar la 17a edició de l’Assemblea Jove de pressupostos participatius, organitzats per Punt Jove La Taka. En el bloc de majors de 18 anys, la proposta d'organitzar una Fluor Party va rebre un total de 732 punts. 

El dissabte 30 d'abril es durà a terme aquesta festa plena de color i florescència. En aquesta ocasió, s'ha atorgat un pressupost de 1.300 € i això afavorirà a l'eficàcia tècnica i al material complementari a la Festa. Jay Events donarà suport a l'organització d'aquesta festa que oferirà servei de barra, maquillatge, regals i diverses sorpreses.

Donat que és una festa que es vol adreçar a majors i menors d'edat, hi haurà dos torns: de 19 a 22.30 h, per a l'alumnat d'ESO; i de 23.30 h a 4.00 h de l'endemà, per majors de 18 anys. Ja es poden reservar les entrades al 607 936 859. Per qualsevol dubte, podeu contactar amb La Taka o a través del seu perfil d’Instagram @santakajove

Arxivat a: Joventut, General
Fluor Party 2022
Cartell Fluor 2022