Portada > Actualitat > Notícies > La Vetllada literària d'enguany es celebrarà el dies 6 i 7 de maig

La Vetllada literària d'enguany es celebrarà el dies 6 i 7 de maig

29/04/2022

El dilluns 2 de maig, darrer dia per reservar entrades pel sopar literari

Com cada any, i com ja és tradició per aquestes dates, Santa Eulàlia celebrarà una nova vetllada literària. Per aquesta edició, es celebrarà amb dues parts: el divendres 6 i dissabte 7 de maig.

El proper divendres 6 de maig, a les vuit del vespre, la Biblioteca-Casa de Cultura lliurarà els premis del XIII Certamen Literari, dedicat a Gabriel Ferrater i Soler, el mateix acte, Pruden Panadés i Judit Ortiz oferiran una lectura de poemes del llibre “Les dones i els dies” i  quedarà inaugurada l'exposició de pintures de Jordi Pagès inspirada amb aquest poemari.

L'endemà, dissabte 7 de maig, a La Fàbrica, tindrà lloc el sopar literari "Malgrat la boira cal caminar", dedicat al músic i poeta Lluís Llach. L'acte, que començarà a les 20.30 h, comptarà amb les actuacions d'artistes de Santa Eulàlia, i el Teatre Nacional del Tenes. Per aquesta ocasió. L'entrada té un cost de 20 €, i cal reservar prèviament fins al 2 de maig a La Fàbrica (938 448 659)

 

VETLLADA LITERÀRIA 2022

Divendres 6 de maig

20 h. La Biblioteca. Lliurament de premis del XIII Certamen Literari de relat breu dedicat a Gabriel Ferrater i Soler i Recital-inauguració exposició de pintura de Jordi Pagès

Dissabte 7 de maig

20.30 h La Fàbrica. Sopar i acte literari: Malgrat la boira cal caminar, dedicat a Lluís Llach músic i poeta. Preu: 20 €.

 

 

Arxivat a: Cultura, General
vetllada 2022
VETLLADA HOMENATGE A GABRIEL FERRATER
vetllada literària 2022