Portada > Actualitat > Notícies > El laboratori de Santa Eulàlia Neftis queda finalista dels premis Pimec

El laboratori de Santa Eulàlia Neftis queda finalista dels premis Pimec

25/05/2022

El divendres 20 de maig es va donar a conèixer els premiats a la gala del Vallesà de l’Any, l’empresa Thermowaste, de Granollers, va ser la guanyadora d’aquesta edició

L’empresa de Canovelles KH-Lloreda, fabricant de detergents, l’empresa emergent dedicada a la recuperació, tractament i reutilització de residus Thermowaste, de Granollers  i el laboratori de productes per a cosmètica i sanitat Neftis, de Santa Eulàlia van ser les finalistes del reconeixement a les empreses vallesanes d’aquest any.  

La patronal Pimec del Vallès Oriental va guardonar  a l’empresa granollerina. Es va donar a conèixer en la gala del Vallesà de l’Any, organitzada per EL 9 NOU, el passat 20 de maig al Teatre Auditori Polivalent de Bigues. El jurat que donava el reconeixement, havia escollit entre 34 empreses, que tenien en comú l’esforç per la innovació, la cura ambiental i el compromís amb la conservació dels llocs de treball. Neftis fabrica productes cosmètics i sanitaris per a tercers des de 2005. L’empresa de Santa Eulàlia, que ofereix totes les etapes dels productes sanitaris: disseny, desenvolupament, formulació, fabricació, envasat i manipulat. I ha estat innovadora per modernitzar les instal·lacions i així presentar els productes en tots els formats i oferir una quinzena de productes nous cada any. A més a més, és una empresa que respecte al medi ambient; l’any passat va introduir energia solar a les instal·lacions de Santa Eulàlia.

Franc Moreno, representant Pimec i director industrial de Vac-Tron S.A, va fer entrega de l’obsequi de finalista al representant de Neftis, Marc Xalabarder. El CEO i CTO de Neftis va voler remarcar que representen un altre dels projectes en les quals són les persones que posen esforços per tirar endavant, “Només som un grup de persones que amb il·lusió i esforç i acompanyats de valors i comportaments, hem cregut en el projecte, vam començar amb 4 persones i una instal·lació petita, una aventura”. L’empresa, que projecta ampliar la planta aquest 2022, fa disset anys que es va establir a Santa Eulàlia de Ronçana.

Podeu veure la gala en aquest enllaç  (entrega a Netflis -  minut 15.30 h)

Arxivat a: Economia, General, Promoció Econòmica
Marc Xalabarder