Portada > Actualitat > Notícies > La Baixada de Carretons torna aquest diumenge a la tarda

La Baixada de Carretons torna aquest diumenge a la tarda

11/07/2022

El recorregut de la baixada passarà pel Camí Salve Regina, Camí de Caldes i la carretera La Sagrera

Aquest diumenge 17 de juliol a les 16.30 h començarà la Baixada de Carretons 2022. L'any passat es va recuperar la Baixada de Carretons organitzada pel Punt Jove La Taka, proposada inicialment per l'Assemblea Jove. En aquesta ocasió, l'organització és a càrrec de Motoclub Ronçana.

Ja us podeu inscriure a la baixada. És precís que omplir el full d'inscripció i el feu arribar a a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 607936859, així com també cal que reviseu la normativa, en la que podreu llegir la reglamentació tècnica necessària per participar. Adjunts ambdós documents en aquesta notícia.

El recorregut tindrà la sortida al Camí Salve Regina i baixarà fins el Camí de Caldes per acabar a la Carretera de la Sagrera, abans d'arribar a la plaça de l'Ajuntament. El trànsit a la zona es veurà afectat al llarg de tot el dia i els vehicles hauran de seguir les indicacions de l'organització i de la senyalització que es col·locarà en punts determinats. Els vehicles que circulin pels carrers de la part de sobre del recorregut (zona de l'Església i la urbanització Puigdomènech) hauran d'entrar i sortir del poble pel carrer Verge del Pilar, que es convertirà en una via de doble sentit.

Es podrà accedir al pàrquing del punt de trobada a partir de les 15 h del diumenge 17 de juliol. Les verificacions dels vehicles (15.30 h) començaran una hora abans de l’inici de la baixada. L’esdeveniment finalitzarà a les 20 h del mateix dia, sent remolcats els carretons des del punt d’arribada (Ctra. Sagrera) fins al punt de trobada (Pàrquing CEIP La Sagrera).

Arxivat a: Esports, Festes, General, Joventut
Notícia Baixada de Carretons 2022
Baixada de carretons
Baixada de carretons 2022 Recorregut

Arxius adjunts