Portada > Actualitat > Notícies > La Milla, el pregó, la festa Holi i la música enceten els quatre dies de Festa Major

La Milla, el pregó, la festa Holi i la música enceten els quatre dies de Festa Major

29/07/2022

Santa Eulàlia celebra els 25+2 anys del Joc de Colors amb una elevada participació a tots els actes

Santa Eulàlia de Ronçana va donar ahir el tret de sortida als quatre dies de Festa Major. Tot i que ja s'havien celebrat alguns actes durant el mes de juliol, aquest dijous 28 de juliol van començar les quatre jornades amb el gruix de la programació, marcades per la celebració dels 25+2 anys del Joc de Colors, ja que al 2020 s'hauria d'haver celebrat el 25è aniversari i es va haver d'anul·lar per la pandèmia. Dos anys després, les quatre colles recuperen les proves i el poble enceta una Festa Major sense mascaretes ni restriccions, amb una elevada participació a tots els actes.

La primera jornada de Festa Major va començar amb la 27a edició de La Milla, una cursa popular que va comptar amb un total de 594 inscrits, 464 dels quals eren de Santa Eulàlia. Entre els corredors, hi havia 183 homes, 218 dones i 193 nens i nenes a la categoria infantil (102 a la categoria masculina i 91 a la femenina). Al tractar-se d'una de les proves del Joc de Colors, s'hi van inscriure un centenar de persones de cada colla, essent la dels Grocs la que va comptar amb més corredors, un total de 134. La recaptació de les inscripcions, 547,85 euros, anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Tot seguit, des del balcó de l'Ajuntament, les quatre colles van ser les encarregades de llegir el pregó per donar pas, després de sonar l'himne de Festa Major de Santa Eulàlia, a la festa Holi i el Correaigua. La plaça de l'Ajuntament va acollir a la nit, en acabat de la botifarrada popular, els concerts de DEM i El Wateke Group.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

La Festa continua avui amb el dinar de la gent gran i molta música, de la mà de l'exhibició de ball de l'Escola de Dansa Trackdance, el Dekamusical i els concerts de Balkan Paradise Orchestra i El Pony Pisador. Trobareu tota la informació al programa de Festa Major.

Arxivat a: Festes
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022